Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0RESPONSABLES
AVM3J: "Més prop de saber què és el que va passar en el túnel, aquell 3 de Juliol"

L'associació ha manifestat que aquesta convocatòria l'han celebrat amb "més il·lusió i més esperançats que mai". Ara bé, també han dit ben fort "no ens falleu"

04/06/2015 Drets i Llibertats

L'Associació de Víctimes del Metre 3 de Julio (AV3J) ha realitzat aquest dimecres una nova concentració multitudinària a la Plaça de la Verge de València en la qual ha celebrat que, després de nou anys intentant dialogar amb el Govern del PP, estem "Més prop de saber què és el que va passar en el túnel, aquell 3 de Juliol" en el sinistre en el qual van perdre la vida 43 persones i va causar ferides a altres 47.

L'associació ha manifestat que aquesta convocatòria l'han celebrat amb "més il·lusió i més esperançats". Ara bé, també han dit ben fort "no ens falleu", tal com ha finalitzat el manifest llegit a la plaça de la Verge. Dirigit sobretot als membres del partit socialista, de Compromís i d'EUPV presents aquesta vespreda a la concentració. I és que el resultat de les eleccions del passat 24 de maig, obren un camí d'esperança per aclarir aquells fets.

Més il·lusió i esperança

L'associació ha incidit que aquesta convocatòria l'han celebrat amb "més il·lusió i més esperançats" perquè "estem una miqueta més prop d'aconseguir una recerca justa i exhaustiva de l'accident, de saber què és el que va passar en el túnel i de conèixer la veritat", ha indicat. Al seu judici, és precisament la "veritat" el que als responsables de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) "no els interessa que prevalgui", i que el Govern Valencià Popular s'ha obstinat "a tapar".

"Moltes han estat les ocasions que hem demanat respostes i denunciat que FGV disposava de les mesures que haguessin evitat l'accident, que van esborrar les dades de la caixa negra intencionadament, que van mentir al perit judicial i que van ocultar dades i informes", ha criticat.

Referent a això, AV3J ha lamentat que al President de la Generalitat, Alberto Fabra, "li va ser igual" i "tampoc li va importar" a la consellera de Medi ambient i Infraestructura, Isabel Bonig "Ells repeteixen una vegada i una altra, que tot està ben fet, i no hi ha gens pel que demanar perdó. Aquesta ha estat la resposta del Govern Valencià, dia després de dia, any rere any, però bé, ells ho han volgut així i ho acceptem".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid