Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Responsables
L'AVM3J torna a omplir la plaça de la Verge de València
05/08/2014 Drets i Llibertats
L'Associació de Víctimes del Metre del 3 de Julio (AVM3J) va tornar a omplir la plaça de la Verge de València, com fa cada dia 3, per recordar, en aquesta ocasió, no solament als afectats per aquesta tragèdia, sinó també a les víctimes d'altres accidents ocorreguts a Espanya i van demanar la creació d'un Estatut d'Ajuda a les Víctimes de Grans Tragèdies "per ajudar-nos amb la nostra experiència". Així es va pronunciar un membre de l'associació durant la lectura del manifesten la primera trobada després de la creació de la Xarxa de Víctimes Espanyoles, a la qual aquesta entitat s'ha sumat.

Segons van explicar, aquesta nova plataforma, que aplega diferents associacions de víctimes, servirà "per lluitar tots junts perquè els responsables d'aquestes morts assumeixin la seva responsabilitat". Així mateix, van recordar a les víctimes de l'accident de Santiago i del de Spanair, així com als familiars del Yack 42 i del Madrid Arena. "En tots ells els responsables es lliuren de pagar per això", van denunciar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid