Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Responsables
L'AVM3J afirma que el govern de Fabra es converteix en còmplice per avalar a MetroValencia

Ahir, la policia va obligar als membres de l'AVM3 a tapar-se la samarreta en la mascletà per tal d'evitar ser desallotjats de la balconada durant la celebració de l'espectacle pirotècnic.

04/03/2015 Drets i Llibertats

El Govern de Fabra “es nega a denunciar el comportament mesquí de MetroValencia, convertint-se així en còmplice”. Així de contundents i clars es van expressar ahir els representants de l'Associació de Víctimes del Metro de València 3 de juliol (AVM3J) durant la concentració número 101 celebrada a la plaça de la Mare de Déu pel que fa la política “manipuladora”, “mentidera” i “de silenci” duta a terme per l’actual Consell en relació a la catàstrofe de l’accident de Metro de València en què van morir 43 persones i van resultar 47 ferides, i en què, quasi 9 anys després, segueixen demanant que es faça justícia, segons informa La Veu del País Valencià.

En la lectura del nou manifest, també van denunciar que el comportament del Govern Valencià “és manipular la informació per a arribar al resultat que els afavoreix” i que “així ho han demostrat una vegada i una altra Alberto Fabra i Isabel Bonig. Si no participant directament, amb el seu silenci”.

En aquest sentit, l’AVM3J va recordar que va traslladar a la Generalitat aquestes queixes en la reunió mantinguda en 2011. “I no els va importar. Van dir que tot estava bé”. També els traslladem les irregularitats de la recerca, “que FGV va mentir al perit judicial, que la caixa negra es va esborrar intencionadament… i tampoc li van donar importància”.

Obligats a tapar-se a tapar-se la samarreta en la mascletà

La protesta ciutadana de la Intifalla de la mascletà d’aquest dimarts amb el lema ‘No oblidem l’accident de metro’, amb la presència dels representants de l’AVM3J al balcó, els quals van ser obligats per un agent policial a tapar-se la samarreta per tal d'evitar ser desallotjats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid