Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Més municipis i electes se sumen al compromís de les Escales

S'exigeix a Movistar que posi fi a "l'esclavitud laboral del seu personal subcontractat

28/05/2015 Laboral
Una vintena més de grups polítics municipals i gairebé trenta càrrecs electes van visitar ahir la seu del Mobile World Centre de Barcelona per signar el Compromís de les Escales i fer explícit el seu suport als i les instal·ladores de Movistar que porten més de 50 dies de vaga.

En una roda de premsa multitudinària i plural que va omplir de gom a gom la seu del MWC, tots els nous càrrecs electes s'han compromés a exigir a Movistar que reconegui al seu personal subcontractat, atengui les seves demandes mínimes i posi fi a un conflicte orginat per la pròpia companyia i les condicions de treball extraordinàriament precàries als que els sotmet i se'n desentén

Tanmateix, futurs batlles, regidors i regidores de diferents forces polítiques de l'Ametlla del Vallès, Badalona, Badia, Barcelona, Berga, Capellades, Cardedeu, Cerdanyola del Valles, Cornellà de Llobregat, Girona, l'Hospitalet de Llobregat, Navàs, Rubí, Sant Adrià del Besós, Santa Coloma de Gramenet i Tiana han signat i ratificat per escrit el Compromís de les Escales. Un Compromís que va tenir les primeres signatures la setmana anterior a Barcelona, s'hi han adherit vàries candidatures del Camp de Tarragona aquesta setmana, així com també s'ha rubricat recentment a localitats del País Basc i Sevilla.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid