Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de Maig
Pintades a botigues de Movistar de Lleida i Palma

D'altra banda, Arran Palma denuncia l’abús de l’empresari de “La Tapa Andaluza" sobre els drets laborals de les seves treballadores.

02/05/2015 Laboral

Les Assemblees d'Arran Lleida i Arran Palma han reivindicat les pintades realitzades a botigues de Moviestar en les seves localitats. L'objectiu era donar suport a la vaga indefinida iniciada pels treballadors de telefònica per tal denunciar la precarietat laboral en la que es veuen immersos, on sota l’empresa de contractes d’autònoms, actuen com a treballadors directes de la multinacional sota salaris d’escassos 700 euros i jornades laborals que superen les 10 diàries.

“La Tapa Andaluza"

Arran Palma denuncia l’abús de l’empresari de “La Tapa Andaluza" sobre els drets laborals de les seves treballadores. L'empresa ha estat denunciada pels contractes de 10 hores setmanals, quan en realitat feien14 hores diàries, per cap salari ni compensació en cas de baixa laboral, amenaçant d’acomiadar les treballadores per no establir vacances o per no rebre la quitança en finalitzar el seu treball. "També denunciam les infraccions sanitàries i administratives (no escurar els plats, ús d’aliments càrnics caducats i recollits del fems, maltractament a les seves treballadores degut a la seva orientació sexual o problemes familiars, i violant la seva intimitat als mateixos espais dels seus establiments)" apunta el comunicat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid