Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Els treballadors subcontractats de Movistar mantenen l'ocupació

Malgrat l'amenaça de Fiscalia d'ordenar el desallotjament. Cap a les 23.40h, s'esta concentrant nombroses persones a l'entorn de la botiga de Telefònica a la plaça Catalunya, en solidaritat amb els treballadors tancats

23/05/2015 Drets i Llibertats

Els treballadors subcontractats de Movistar en vaga des de fa 47 dies han ocupat aquest dissabte la botiga de la marca a la cantonada del carrer de Fontanella amb el Portal de l'Àngel. Compten amb el suport del sindicat CGT, de diversos col·lectius vinculats al 15-M i de la CUP-Capgirem Barcelona. Mentre la fiscalia ha demanat el desallotjament per ordre judicial de la botiga de Movistar a Portal de l'Àngel. Tot i així han decidit que no marxaran si no és per la força.

L’ocupació s’ha produït passades les 11 h, quan els col·lectius convocants s’han concentrat a la porta de l’edifici. El diputat de la CUP David Fernàndez, ha piulat "Ja hi som dins. I aquest cop no marxem sense solucions. Telefònica, reocupada de nou. #ResistenciaMovistar #juntespodem".  Així com l'alcaldable, Maria José Lecha.

Fa dues setmanes, ja van ocupar la mateixa botiga. Després de nou hores de tancada, van decidir abandonar la protesta quan van aconseguir el compromís de l'empresa de reunir-se per negociar la millora de les condicions laborals. La reunió, però, no va servir per arribar a cap acord. L'empresa no els va reconèixer com a comitè de vaga i va dir que només acceptaria negociar amb CCOO i la UGT.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid