Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La campanya de Guanyem Badalona En Comú comença aquesta nit a la Plaça de Salvador Allende

El tret de sortida de la campanya electoral serà avui, dijous 8 de maig, a la Plaça de Salvador Allende, símbol de la unitat popular, a les 23h.

07/05/2015 Política
Guanyem Badalona En Comú dóna el tret de sortida a la seva campanya electoral. Avui dijous 8 de maig, a les 23h, a la Plaça de Salvador Allende. Guanyem Badalona ha escollit aquesta plaça dedicada a un símbol de la unitat popular per representar l’esperit d’unitat popular de la seva candidatura, per iniciar la campanya.

Durant l’acte intervendrà la candidata a l’alcaldia de Guanyem Badalona En Comú, Dolors Sabater, serà la responsable d’obrir la campanya, juntament amb altres candidats i candidates de la llista de Guanyem Badalona. Després dels seus parlaments, Guanyem Badalona En Comú començarà l’enganxada de cartells per tots els barris de Badalona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid