Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú prepara un acte per mostrar part de la seva força

La nova força política es presenta a la ciutat acompanyada de Barcelona en Comú, Súmate, Podem Barcelona, la CUP Catalunya i Procés Constituent.

20/04/2015 Política
Guanyem Badalona en Comú ha organitzat un acte per al proper 29 d’abril on pretén mostrar part de la seva força de cara a les eleccions municipals. La formació badalonina ha convocat un acte a la plaça del Gran Sol (Llefià), on comptarà amb la presència de Jaume Asens, candidat de Barcelona en Comú; Antonio Baños, membre de Súmate; Marc Bartomeu, secretari general de Podem Barcelona; David Fernàndez, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya; Teresa Forcades, de Procés Constituent, i Dolors Sabater, cap de llista de Guanyem Badalona en Comú.

L’acte s’ha convocat per al dimecres 29 d’abril a partir de les 19h sota el lema Si estirem fort…, en una clara al·lusió a la cançó L’estaca de Lluís Llach, una lletra que Guanyem Badalona en Comú ha fet servir al final d’alguns dels seus actes. Es dóna la circumstància que L’estaca és una cançó amb molt de significat a Badalona, ja que el gerent de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, càrrec de confiança del PP, va prohibir que es toqués aquesta peça durant la gala del festival de curtmetratges Filmets.

Tot i que Guanyem fa temps que “treballa al carrer, colze amb colze amb les persones que lluiten perquè aquesta ciutat torni a sentir-se orgulla del que és”, fonts de la formació han confirmat que aquest acte donarà el tret de sortida “a unes setmanes frenètiques de feina, però que encarem amb la il·lusió que ens demostren les persones amb qui ens trobem”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid