Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú recull els versos del poema "Als que dubten" de Bertolt Brecht

Pel vídeo de precampanya electoral

04/05/2015
Guanyem Badalona en Comú fa públic el seu vídeo de precampanya electoral elaborat a través dels versos del poema Als que dubten de Bertolt Brecht. En els 90 segons de durada del vídeo es veuen alguns dels candidats i candidates, com la cap de llista Dolors Sabater, la Fàtima Taleb, la Rita Martin, l’Edu Ramos, en Francesc Duran, la Mercè Cabrera, en Javi López, la Laia Sabater i en Jose Téllez.

Els candidats i les candidates van recitar els fragments del poema de Brecht a diferents punts de la ciutat de Badalona per visualitzar la seva àmplia procedència dels barris de la ciutat. “És un vídeo que busca fer un canvi de xip, un reset, a la manera habitual de treballar de han tingut els partits tradicionals de l’esquerra. El que busquem és cridar a la participació a una nova manera de fer política”, han declarat des de Guanyem Badalona en Comú.

El vídeo ha comptat amb l’assessorament de l’Andreu Solsona, actor badaloní i exdirector del Teatre Zorrilla. Alguns dels llocs escollits per fer el rodatge van ser la Plaça Trafalgar (Llefià-La Salut), el Mercat de Sant Roc (Sant Roc), a la Plaça dels Treballadors de Haissa (La Morera), a Montigalà, a l’escola Ventós-Mir (Centre), a Ca l’Andal (Bufalà), al Gorg, Turó d’en Caritg (Sistrells) i La Plaça de la Vila.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid