Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona surt al carrer a explicar el seu projecte

Reparteix 10.000 díptics informatius per explicar les propostes de canvi i ruptura política

16/04/2015 Política

Guanyem Badalona va repartir ahir al matí 10.000 díptics informatius  a diferents punts de la ciutat. Més de 55 persones vinculades a la plataforma rupturista, que es presenta a les properes eleccions municipals, van informar i van xerrar amb badalonins i badalonines per explicar-los algunes de les múltiples propostes que posaran en pràctica quan guanyin l’Ajuntament. Algunes d’aquestes propostes són la limitació de mandats i sous i retornar el poder al poble perquè les seves decisions siguin vinculants i executades pel govern de la ciutat.

Des de les 6.30 h del matí, les 55 persones van repartir els díptics a l’estació de Renfe de Badalona i a totes les parades de metro de la ciutat, on van aprofitar, per intercanviar opinions amb moltes persones que s’han mostrat interessades en les seves propostes.

Candidats i candidates de la llista van estar repartint díptics i donant la cara, com Jose Téllez, Laia Sabater, Javi López, Francesc Duran, Mercè Cabrera, Eduardo Ramos, Rita Martín, Teresa Fort, Estela Fernández, Sergi Caravaca, Mireia Coma i Anna Pérez. També s’ha sumat a aquesta acció la cap de llista de Guanyem Badalona, Dolors Sabater, que, posteriorment, s’ha desplaçat amb un equip als encants de la Salut-Llefià.

Dolors Sabater, cap de llista de Guanyem Badalona, va afirmar: “Seguirem fidels a l’ADN de trepitjar el carrer i estar a prop de les persones i dels problemes de la ciutadania, que és d’on venim i per qui hem treballat, treballem i treballarem sempre. Des de l’Ajuntament i des del carrer”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid