Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú fa una crida a la unitat popular

La candidatura tria la plaça de Salvador Allende (Llefià) com a símbol de la unitat popular per iniciar la seva campanya electoral

08/05/2015 Política
La candidatura de Guanyem Badalona en Comú va fer una crida a la unitat popular per construir un model de ciutat de baix a dalt, on s'impulsin processos de participació ciutadana que derivin en polítiques municipals en favor de la majoria social. Així ho va expressat en començar la campanya, en un acte celebrat la nit de dijous a divendres, en què van participar prop d'un centenar de voluntaris i voluntàries.

Justament per això, pensant en la unitat de la gent per aportar una nova política a Badalona, amb un peu a l’Ajuntament i l’altre al carrer, el lloc triat per engegar la campanya va ser la plaça de Salvador Allende (Llefià), expresident xilè que ha esdevingut símbol de la unitat popular arreu del món.

Durant l'acte, van intervenir diversos membres de l'equip de Guanyem Badalona en Comú que es presenta a aquests comicis. La candidata a l'alcaldia, Dolors Sabater, va remarcar que Guanyem Badalona aposta per la "radicalitat democràtica" per tal que la ciutadania pugui participar en les decisions que afecten les seves condicions de vida. I va afegir que espera que el seu projecte suposi "l'inici d'un canvi històric per a Badalona".

Per la seva banda, el número 2 de la candidatura, Jose Téllez, va destacar la gran implicació de totes les persones que col·laboren voluntàriament en el projecte de Guanyem Badalona. A més, per remarcar la importància del compromís de la ciutadania en el futur de la ciutat, va recordar una de les frases més cèlebres de Salvador Allende: "La història és nostra i la fan els pobles".

Cal recordar que la candidatura de Guanyem Badalona en Comú se sustenta en una plataforma integrada per persones de diferents sensibilitats, totes basades en la ruptura i en la radicalitat democràtica, com Podem, les CUP, Procés Constituent, activistes de diversos moviments socials, culturals i veïnals, així com persones compromeses amb la ciutat però sense cap afiliació prèvia.

Precisament aquesta plataforma vol obrir i fer extensiu al conjunt de la ciutadania de Badalona aquest projecte d'unitat popular.

Després de donar el tret de sortida de la campanya, el centenar de persones que van assistir a l'acte es van distribuir en diversos equips per encartellar pels diferents barris de Badalona i penjar-hi pancartes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid