Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat Pública
La Marea Blanca demana a la UdL que es retiri definitivament del projecte de consorci sanitari

El Rector de la UdL se suma a la demanda d’aturar el consorci sanitari de Lleida

09/04/2015 Salut

La Marea Banca de Lleida i Prinieus ha demant al Rector que concreti aquest nou posicionament i que la UdL es retiri definitivament del projecte de consorci. La Marea entén que “és moment de prendre decisions definitives i valentes per bloquejar definitivament la via de la imposició que CiU i la Generalitat han escollit mantenint unilateralment el projecte, menyspreant la majoria ciutadana i parlamentària en contra”. En aquest sentit, la Marea recorda que en el referèndum intern que es va celebrar a la UdL, un 60% de les persones participants van mostrar-se contràries a l’entrada de la Universitat al Consorci.

Puntualitza que la UdL ha de fer-se seva la postura de la majoria ciutadana i denunciar que el consorci és un mesura ideològica per eludir el dret públic i el control parlamentari en la gestió sanitària i fomentarà l'opacitat i la confusió entre interessos públics i privats.

La Marea Blanca entén que aquest canvi de posicionament de l’equip rectoral de la UdL i de la majora parlamentària és fruït de la pressió popular. “Els més de 350 actes i mobilitzacions arreu de Ponent i les 38.575 signatures estan forçant aquests nous posicionaments tacticistes a poques setmanes de les eleccions a Rector i municipals”. Per aquest motiu, la Marea conclou que cal seguir les mobilitzacions per forçar al Govern a retirar definitivament el projecte i anima a tothom a “signar massivament” les al·legacions de la Marea al consorci. Aquestes es poden descarregar a https://drive.google.com/open…

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid