Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanita pública
El Parlament insta a aturar el consorci mentre la Marea Blanca n'exigeix la retirada immediata

La Marea fa una valoració positiva però seguirà al carrer fins aconseguir-ho, tot recordant que CiU ha anunciat que la setmana vinent el Govern traurà a exposició pública els estatuts per seguir amb el procés previst.

19/03/2015 Salut

La Marea Blanca de Lleida, recorda que el consorci encara no s’ha aturat, malgrat el pronunciament del Parlament i exigeix la retirada definitiva del consorci.

En la moció aprovada, segons la Marea, se situa el conflicte en el fet que no han estat respectats els acords parlamentaris respecte el procediment a seguir per imposar el consorci.Tot remarcant que el problema és el mateix consorci. "Perquè és un mesura ideològica per eludir el dret públic i el control parlamentari en la gestió sanitària que fomenta l'opacitat i la confusió entre interessos públics i privats. I perquè forma part d’una estratègia global de mercantilització de la sanitat pública". Ales hores exigeix als partits que facin un pas més enllà i es facin seva l'exigència de retirar el projecte definitivament, més enllà que s'aturi.

La Marea blanca també ha assenyalat, que el canvi de posicionament d’alguns partits polítics és fruït de la pressió popular. Són els més de 350 actes i mobilitzacions arreu de Ponent i les 38.575 signatures el que ha aturat el consorci tres cops i ara força aquests nous posicionaments tacticistes a dos mesos de les eleccions. Aquesta marxa enrere, després de dotze mesos de mantenir postures tèbies, es produeix una setmana després d'activar la campanya 'Cap vot al consorci', que crida a no votar els partits favorables al consorci a les eleccions municipals del 25 de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid