Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Comença el procés de primàries per configurar la llista de Guanyem Badalona

Serà el primer cop a la història de Badalona que més de 1000 persones podran confeccionar una candidatura electoral municipal.

11/03/2015 Política

Guanyem Badalona, candidatura ciutadana i rupturista, comença avui dia 11 de març –i fins el dia 18– el procés d’eleccions primàries, que els permetrà elaborar una llista electoral de manera democràtica i transparent.

Els signants dels manifestos de les candidatures confluïdes –Per Guanyar i Guanyem Badalona- seran els qui podran escollir les candidates i els candidats de la futura llista electoral a partir d’avui i fins el 18 de març. El cens s’ha tancat la matinada del dilluns al dimarts amb 1085 persones censades. Serà el primer cop a la història democràtica de la ciutat que tants ciutadans i tantes ciutadanes podran confeccionar una candidatura a les eleccions municipals.

Al final unes 60 persones per formar part de la llista de Guanyem Badalona. Aquestes persones pre-candidates tenen dret, segons el reglament, a confeccionar equips de consens i presentar una llista oberta conjuntament amb un/una cap de llista al capdavant.

El procés de primàries estarà blindat pel Reglament de Primàries ratificat en assemblea el darrer 28 de febrer, el Codi Ètic i també pel Programa de Guanyem Badalona. La Comissió de Primàries s’encarregarà de vetllar pel bon desenvolupament del procés i que es compleixin els punts del reglament acordat.

La votació es durà a terme de manera presencial i també via telemàtica. Aquest darrer sistema serà a través d’Àgora Voting, eina que dotarà de confidencialitat i transparència al procés, a través de la web guanyembadalona.org/primaries.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid