Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
"Per Guanyar Badalona" i "Guanyem Badalona" arriben a un acord pel Codi Ètic

Així com també pel model organitzatiu de la candidatura unitària

26/02/2015 Política

L’assemblea de dissabte, on Per Guanyar Badalona i Guanyem Badalona visualitzaran el seu acord per construir una candidatura unitària, se sotmetrà a la ratificació de l’acord de confluència que inclou un documents consensuats sobre codi ètic, programa i model organitzatiu que les dues comissions delegades van tancar ahir dimecres.

En una trobada on es va detectar un alt grau de consens, les comissions de confluència de les dues plataformes polítiques van acordar els següents pasos a seguir per organitzar la candidatura, i un esborrany de reglament del procés de primàries. Els textos se sotmetran a votació aquest dissabte a l’assemblea conjunta que es farà al CEIP Antoni Botey a partir de les 10h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid