Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
"Guanyem Badalona" i "Per Guanyar Badalona" sumen esforços per confluir en una candidatura

L'assemblea de confluència per definir la candidatura unitària es durà a terme el proper 28 de febrer

19/02/2015 Política

Les comissions de confluència d’ambdues plataformes van arribar ahir a un acord per sumar esforços amb un mateix objectiu: construir una nova eina municipalista amb protagonisme ciutadà, sense professionals de la política, que transformi les institucions locals i les posi al servei de la majoria, disposada a construir la República Catalana barri a barri i tregui la vara de l’alcaldia al Partit Popular i a Xavier Garcia Albiol.

Durant aquestes darreres setmanes les dues plataformes han dialogat amb moltes organitzacions i moviments d'esquerres de la ciutat. Alguns partits han mostrat moltes reticències a la voluntat de crear un nou subjecte polític basat en l'assemblearisme i en el protagonisme ciutadà: "No pretenem que cap partit es dissolgui, sinó que les bases de tots aquests que vulguin transformar la ciutat en clau de ruptura democràtica, social i nacional formin part del mateix projecte des de baix", declara Laia Sabater, portaveu de Guanyem Badalona.

"La nostra és una proposta que sorgeix amb l'objectiu de superar la dinàmica dels partits polítics. Per això la nostra voluntat és sumar gent a títol individual, sigui quina sigui la seva afiliació política. Aquesta voluntat és contradictòria amb fer una coalició i/o una suma de sigles", declara Alfredo Amestoy, portaveu de Per Guanyar Badalona.Amb la voluntat de començar a construir aquesta nova eina d'apoderament municipal ciutadà, ambdues plataformes convoquen una assemblea unitària de confluència el dissabte 28 de febrer a les 10h al Centre Cívic Can Cabanyes (Rambla Sant Joan, 59 -77). Un dels objectius d'aquesta assemblea és aprovar un reglament de primàries per tal de bastir una llista basada en el nostre codi ètic on el protagonisme el tinguin els veïns i les veïnes de les classes populars i no els i les professionals de la política.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid