Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Manifestació contra la "Llei Mordassa" a Maó

Dissabte a les 12h a la plaça de la Constitució

08/01/2015 Drets i Llibertats
Una trentena d'entitats de Menorca, entre organitzacions polítiques, sindicats, entitats i moviments populars s'han unit per fer una crida als menorquins a manifestar-se contra la Llei de Seguretat Ciutadana, batejada popularment com a 'Llei Mordassa, dissabte que ve a Maó, sota el lema "Menorca en lluita contra la llei Mordassa".

La trobada, que s'ha convocat a les 12 hores en la Plaça de la Constitució, persegueix mostrar el rebuig ciutadà a la normativa que vol aprovar un govern espamyol que "no considera ciutadans a tots aquells que davant la crisi del sistema i les seves retallades socials no baixen el cap, s'organitzen, lluiten i es mobilitzen", tal com assegura el manifest conjunt que han elaborat els convocants.

El text també remarca que "Nosaltres no provoquem inseguretat, en realitat actualment l'única inseguretat que hi ha és la de perdre el treball, la casa, els serveis socials, els drets laborals i els de reunió, manifestació i la llibertat d'expressió".

El manifest expressa així mateix el seu rebuig a la Llei de Seguretat Ciutadana "perquè creiem que l'organització col·lectiva i la mobilització són les úniques vies realment eficaces per defensar i aconseguir els nostres drets laborals" i van advertir que "si el Govern posa preu individual a la protesta col·lectiva, la nostra resposta ha de ser encara més col·lectiva".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid