Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
València també es mobilitza contra la "llei Mordassa" i el tancament dels CIE

València també es mobilitza contra la llei Mordassa i el tancament dels CIE

20/12/2014 Drets i Llibertats

Milers de persones s'han manifestat aquesta vesprada pels carrers de València  en favor dels drets dels immigrants i també contra la "llei mordassa" aprovada a les Corts espanyoles per la majoria absoluta del Partit Popular.

La manifestació ha tingut dos punts de convocatòria diferents. Amb el nom Manifestació Dia Internacional dels Drets de les persones Immigrants -Setena Marxa pel Tancament dels centres d'Internament d'Estrangers (CIE)-, ha partit des de la plaça de l'Ajuntament, -on s’han sumat columnes procedents d'altres barris com Orriols, Olivereta i Benimaclet- fins a la delegació de Govern -en el carrer Colom-, on han esperat concentrats els col·lectius contra la Llei Mordassa. En eixe punt, han confluït tots dos moviments que han marxat de forma conjunta fins a la porta del CIE de Sapadors.

La marxa havia estat convocada per diversos col·lectius, moviments socials, grups d'immigrants de diferents nacionalitats i associacions -entre ells, la Campanya pel Tancament dels CIE, València Acull, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de València, l'Associació Entreiguals València, l'Associació Intercultural Sariri, l'Associació Intercultural Candombe, l'Assemblea de les llibertats i contra la repressió del Micalet, Plataforma d’Auditoria Ciutadana del Deute o la plataforma antifeixista València.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid