Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Concentració contra la "Llei Mordassa" al Vendrell

Concentració contra la "Llei Mordassa" al Vendrell

16/12/2014 Drets i Llibertats

Aquest dissabte, dia 20 de desembre, es realitzarà una concentració a les 20.00h a la Plaça Vella del Vendrell per mostrar el rebuig de la ciutadania envers la Llei de Seguretat Ciutadana (popularment coneguda com a "Llei Mordassa"), aprovada a les Corts espanyoles fa pocs dies.

La mobilització està convocada pel col·lectiu "Som Poble" del Vendrell,que s'oposa frontalment, ja que consideren que es tracta d’un nou intent d’atemorir i desmobilitzar a les persones que han decidit actuar davant d’un capitalisme cada vegada més decadent i injust. Per aquest motiu, han fet una crida a la ciutadania a mostrar el seu rebuig envers una llei que ens asfixia i retalla les nostres llibertats.

La llei suposarà, "Som Poble", un enduriment de la repressió envers els moviments social i les accions de protesta, així com una major llibertat de maniobra de la policia a l'horaa de sancionar a la gent que vulgui expressar el seu rebuig envers l'actual model social, econòmic i polític. Per posar només alguns exemples, la Llei Mordassa contempla multes d'entre 100€ i 600€ per ocupar un habitatge, ocupar una entitat bancària o negar-se a identificar, d'entre 601€ i 30.000€ per gravar a la policia, impedir un desnonament, negar-se a dissoldre una manifestació o concentració, i d'entre 30.001€ i 600.000€ per reunir-se o manifestar-se en infraestructures de serveis públics, etc.

 

 

Aquestes són només algunes de les mesures restrictives que contempla aquesta nova

llei. Des de Som Poble ens hi oposem frontalment, ja que considerem que es tracta d’un

nou intent d’atemorir i desmobilitzar a les persones que han decidit actuar davant d’un

capitalisme cada vegada més decadent i injust. Per aquest motiu, animem a la ciutadania

del Vendrell a mostrar el seu rebuig envers una llei que ens asfixia i retalla les nostres

llibertats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid