Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SEPC
Acció del SEPC en suport de 12 estudiants de periodisme

Des del SEPC s'ha convocat demà a les 10.30h del matí al Campus UPF Poblenou l'estudiantat de la universitat per tal de realitzar una acció en suport de 12 estudiants de periodisme que s'han vist afectades per una decisió arbitrària de la universitat.

04/12/2014 Educació
Tres mesos després d'haver fet la matriculació, a 12 estudiants de periodisme se'ls ha comunicat que l'assignatura de Periodisme esportiu no es cursaria. Davant d'aquests fets el SEPC ha emès un comunicat on afirma que "Amb una notificació d'aquest calibre a les alçades de curs en que ens trobem i pocs dies abans de tancar el període de matrícules...la UPF no està assumint cap responsabilitat per les seves incompetències i només fa que desentendre's de qualsevol culpabilitat" i que "Contradictòriament, hi ha altres optatives que sí que es realitzen amb 13 alumnes i el professor en qüestió no només té la voluntat de cursar l'assignatura, sinó que a més ja la té preparada. La Facultat de Comunicació no ofereix cap altra assignatura compatible amb els horaris de periodisme esportiu, ni cap altra assignatura enfocada a aquesta especialització." i finalment  convoca per demà a les 10.30h del matí a la Plaça Gutenberg del Campus UPF Poblenou l'estudiantat de la universitat per tal de realitzar una acció en suport de 12 estudiants de periodisme que s'han vist afectades per una decisió arbitrària de la universitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid