Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
Fi de campanya del SEPC a la Universitat de València
17/11/2014 Educació

El proper dijous 20 de novembre tindran lloc les eleccions a claustre i Junta a la Universitat de València, per la qual cosa des del SEPC es realitzarà un acte de cloenda de campanya amb parlaments per part de membres de la COS, Alternativa per València-CUP, Escola Valenciana i Guillem Agulló i Carme Salvador, el pare i la mare de Guillem Agulló i Salvador. També hi haurà una actuació musical per part de Cesk Freixas i The Brut Cat. A partir de les 18 h. a la sala Joan Fuster de la Facultat d'Història de la UV. El lema de la campanya triat pel sindicat estudiantil ha estat "De la protesta a la proposta". També podeu consultar el programa de la SEPC i veure el vídeo de campanya.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid