Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SEPC
Presentació del nucli del SEPC UIB

La presentació serà el proper 13 de novembre a partir de les 16h  davant l'Edifici Mateu Orfila (a fora).

11/11/2014 Educació
El proper 13 de novembre es durà a terme la presentació del nucli del SEPC UIB. Segons aquest nou nucli "Aquest any i després de veure com la privatització i l'espanyolització ha pegat més fort que mai sobre les estudiants i la comunitat educativa tant de les Illes com de tots els Països Catalans, seran els agents que componen aquesta comunitat els que mostraran les seves lluites, les seves situacions i perspectives. Així, contarem amb la presència de l'Escola Valenciana, la ILP del Principat, l'Assemblea de docents i les estudiants de la UIB.L'única solució és la democratització de l'educació, la presa de consciència per part de tota la comunitat educativa per assolir uns objectius, on el SEPC té clar que la lluita és l'únic camí, l'únic camí per a aconseguir una educació: Pública, Popular, Antipatriarcal, en Català i de qualitat."
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid