Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Marea Blanca denuncia que CiU utilitza les institucions per avalar la privatització

Preveuen que la marxa de dissabte serà multitudinària apel·larà al Govern a no aprovar el consorci sanitari i garantir la integritat de l'Institut Català de la Salut.

27/11/2014 Salut

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus ha irromput aquest matí al ple de la Diputació de Lleida per denunciar que la classe política lleidatana està utilitzant les institucions d'esquena a la majoria d'usuaris i treballadors, sotmetent-se a un consorci que és una eina ideològica i no tècnica com estan volent justificar. En la lectura feta a l'inici del ple s'ha destacat que el consorci cerca evitar controls parlamentaris i escaparà, en allò substancial, al dret públic. Per la Marea aquestes són les úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i repecte als treballadors de la sanitat pública.

Aquesta tarda, davant del Departament de Salut a Lleida la Marea farà una roda de premsa per informar de les darreres novetats de la manifestació de dissabte vinent, que preveuen massiva, i faran una acció simbòlica. La marxa començarà a les 18h a Ricard Vinyes i apel·larà al Govern  a no aprovar el consorci sanitari i garantir la integritat de l'Institut Català de la Salut.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid