Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SANITAT
La Marea Blanca convoca concentracions per evitar que la UdL i la Diputació donin suport al Consorci

La Marea Blanca convoca aquest dimecres 26 de novembre a les 9h davant del Rectorat de la UdL una concentració per evitar que el Consell de Govern de la universitat aprovi la seva incorporació al consorci sanitari que obrirà les portes a la privatització de la sanitat lleidatana.

25/11/2014 Salut
La Marea Blanca va irrompre fa un mes a la UdL La Marea Blanca va irrompre fa un mes a la UdL
L'UdL és la darrera institució que falta per poder crear el consorci sanitari que obrirà les portes a la privatització de la sanitat lleidatana  i la comissió delegada que es va crear en l'anterior Consell ha emés un informe, que des de la Marea Blanca entenen esbiaixat cap a les posicions pro-consorci. Aquest fet, i malgrat el debat que s'està obrint a la comunitat universitària, s'entén per la composició de la comissió, formada prinicipalment per càrrecs propers al Rector. Com va exposar Marea Blanca en una carta oberta llegida als membres del Consell, defensen que la UdL no ha de participar del consorci sanitari i esdevenir còmplice de la privatització de la sanitat de Lleida.

D'altra banda, Marea Blanca convoca una concentració davant de la Diputació de Lleida (carrer del Carme, 26) el dijous 27 a les 10:30h perquè CiU té previst posar a debat al ple una moció que expliciti el suport de la institució al consorci sanitari. Amb aquestes mobilitzacions, i amb la manifestació del 29 de novembre que s'espera massiva, la Marea Blanca vol denunciar que la classe política lleidatana està utilitzant les institucions d'esquena a la majoria d'usuaris i treballadors, sotmetent-se a un consorci que és una eina ideològica per defugir el control parlamentari i el dret públic, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i repecte als treballadors de la sanitat pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid