Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització de la salut
La Marea Blanca fa còmplice de la privatització de la sanitat a la Paeria
02/11/2014 Salut

La Marea Blanca ha fet responsables els 27 regidors del PSC, CiU i PP de l'Ajuntament de Lleida d'obrir el camí cap a la privatització de la sanitat a Ponent, per haver divendres passat van votar a favor de la moció del Consorci Sanitari de Lleida. "Permetent que la sanitat de Lleida escapi del dret públic en allò essencial: no sotmetent-la a la normativa de contractes pública, ni a la llei sobre control i fiscalització de despeses, ni a la llei d'incompatibilitat d'alts càrrecs".

Per a la Marea Blanca, aquests polítics són còmplices de les reformes que imposaran un sistema sanitari més opac, menys democràtic i encara més permissible amb l'entrada de capital i serveis privats, alhora que no assegura millores en la qualitat assistencial que rebran la majoria d'usuaris.

"Els recordarem que esdevindran còmplices de la privatització de la sanitat i del canvi de model sanitari que CiU està impulsant arreu del país amb reformes com el consorci de Lleida", remarca la Marea Blanca.

Protestes durant la celebració del plenari a la Paeria

Membres de la Marea Blanca de Lleida, que van presenciar la sessió, van desplegar pancartes i van interrompre en algun moment el Ple mentre es debatia la moció mostrant-hi la seva oposició i criticant la "mercantilització" de la sanitat pública que, al seu entendre, suposa la creació del consorci sanitari de Lleida. Amb l'autorització de l'alcalde de Lleida, un dels representants del col·lectiu va llegir un manifest rebutjant la posició de l'Ajuntament.

 


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid