Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESCÒCIA
L’Ordre d’Orange fa campanya pel ‘NO’ a Escòcia

Dissabte passat a Edimburg milers de membres de l’Ordre d'Orange (provinents d’Irlanda del Nord i Escòcia) es van manifestar a favor de votar ‘NO’ al referèndum d’autodeterminació.

14/09/2014 Internacional
La marxa unionista va començar al parc Meadows d'Edimburg, on el gran mestre de la Gran Lògia Orange d'Irlanda, Edward Stevenson, va afirmar que s’havia "demonitzat l’Ordre d’Orange a Escòcia". El passat mes de juliol un espectador de 12 anys d'edat va ser colpejat a la cara amb una ampolla per membres de l’Ordre d’Orange en una desfilada a Glasgow. Alguns pro-britànics “moderats” estaven preocupats pel fet que un nou acte de violència podria conduir a votants indecisos cap a l’opció del “Sí” ja que acompanyant les marxes també hi havia seguidors radicals del Rangers (club de futbol protestant i unionista d’Escòcia oposat al Celtic). La campanya oficial a favor del ‘NO’ Better Together (Millor Junts) s'ha distanciat de l’Ordre d’Orange des dels fets de Glasgow.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid