Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
18S
Una delegació de la CUP viatjarà a Escòcia

Farà el seguiment del referèndum independentista del 18 de setembre

09/09/2014 Política

Una delegació de la CUP viatjarà a Escòcia per fer el seguiment del referèndum independentista del 18 de setembre. Lluís Sales, del Secretariat Nacional de la CUP, ha valorat que "l'esquerra independentista catalana ha parat molta atenció a l'àmplia campanya a favor del 'YES', que ha implicat una mobilització ciutadana sense precedents i que, de fet, ha revertit les enquestes en qüestió de setmanes".

La participació de la CUP en el referèndum a Escòcia començarà el proper divendres dia 12 de setembre. Lluc Salellas, cap de llista a les darreres eleccions autonòmiques per Girona, participarà a Glasgow en l’acte de campanya “Global Scotland, Another world is possible" per donar suport al sí al referèndum del proper dia 18, convocat per la Radical Independence Campaign (RIC). L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’Oram Mor Auditòrium de Glasgow.

Així mateix, el dia 17, el regidor de Manresa Jordi Masdeu participarà en un acte, també organitzat per la RIC, en aquest cas a la capital Edimburg (19.30h a l'Agustine Church -41 George IV Bridge, Edinburgh, Midlothian EH1 1EL-).

Finalment el dia 18, a més de seguir la jornada electoral, el membre del Secretariat Nacional de la CUP Lluís Sales participarà en una xerrada organitzada pel Centre Català d’Escòcia, a Edimburg, amb altres representants d’organitzacions polítiques catalanes. A partir de les 10 de la nit, els membres de la delegació de la CUP faran el seguiment dels resultats electorals i atendran els mitjans de comunicació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid