Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UNIONISME BRITÀNIC
JK Rowling ha donat 1 milió de lliures contra la independència d'Escòcia

L'escriptora britànica de la saga de Harry Potter, JK Rowling, va anunciar ahir que fa uns dies va donar 1 milió de lliures a la campanya "Better Together” (Millor junts), que s'oposa a la independència d'Escòcia al referèndum del  18 de setembre.

11/06/2014 Internacional
L'escriptora anglesa, que viu a Edimburg des de fa 21 anys i per tant podrà votar al referèndum -al contrari dels escocesos que viuen a Anglaterra o a l'estranger que no podran votar-, va exposar a la seva pàgina web els motius del donatiu anti-independentista: "Com més escolto els partidaris del 'sí' (a la independència), més em preocupa la minimització i fins i tot la negació dels riscos... Quan el Royal Bank of Scotland va haver de ser salvat de la fallida, pertànyer al Regne Unit  ens va salvar de la catàstrofe econòmica", va escriure l'autora, posant en dubte que "el petroli del mar del Nord, com ens diuen els de la campanya del 'sí', pugui sostenir i fins i tot millorar les condicions de vida a Escòcia” i afegint..."Sé que hi ha un grapat de nacionalistes als quals els agrada demonitzar qualsevol que no sigui cega i inqüestionablement partidari de la independència”.

Rowling se suma als partidaris del "no" a la independència entre els quals hi ha el cantant anglès David Bowie i l'exentrenador de futbol Alex Ferguson, d'origen escocès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid