Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
Reobertura Ateneu Popular de Sitges
10/06/2014 Cultura
A inicis de la setmana passada es va instal·lar la segona porta al local, tal i com es requeria des de l'Ajuntament per poder obtenir la llicència de bar-restaurant. El dimecres passat un enginyer va fer les proves d'aïllament acústic que va resoldre favorablement en el seu informe. Aquest informe, juntament amb la instància on es sol·licitava la reobertura de l'expedient, va ser entregat a l'Ajuntament divendres passat. Avui dia 10 de juny un tècnic de l'Ajuntament vindrà a fer la inspecció de la instal·lació de la porta i, si no hi ha res estrany, obtindrem la llicència.

D'aquesta manera el bar-restaurant de l'Ateneu podrà tornar a obrir, s'ha previst una mini-inauguració (de la porta) aquest divendres 13 a les 20:30 tot i que el bar ja estarà obert des de la tarda. El dia abans (dijous 12) hi ha també programada una xerrada sobre la sanitat pública catalana, amb la participació del director de l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquest mes que l'Ateneu ha estat tancat, ha suposat una forta despesa per l'entitat. Sumant-hi el lloguer i consums energètics, la instal·lació de la porta i el menjar que hi havia al restaurant i s'ha hagut de llençar, són més de 6200€ els que l'Ateneu ha hagut d'invertir per poder tornar a obrir el local. Per tal de recuperar aquests fons l'Ateneu ha organitzat una campanya de donacions i una panera que serà sortejada el proper 1 d'agost. Les butlletes per participar a la panera estan a la venda a un cost de 3€ i s'ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració dels establiments que ha ofert el seus productes 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid