Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ateneus i Casals
Mobilitzacions en contra del tancament de l'Ateneu Popular de Sitges

Divendres hi convocada una manifestació a les 19:30h. a la Plaça del Pou Vedre de Sitges

15/05/2014 Drets i Llibertats
Mobilitzacions en contra del tancament de l'Ateneu Popular de Sitges Mobilitzacions en contra del tancament de l'Ateneu Popular de Sitges

Un grup de socis i simpatitzants de l'Ateneu Popular de Sitges han convocat una manifestació aquest divendres a les 19:30h amb un lema ben clar: "No al tancament de l'Ateneu". Recorreran els carrers de Sitges des de la Plaça del Pou Vedre. La marxa compta amb el suport de la CUP Sitges

Aquesta mesura és deguda a la decisió de l'Ajuntament que va precintar l'Ateneu dilluns passat, al·legant que la llicència d'activitat havia estat rebutjada per incompatibilitats tècniques del local.

Aquest fet ha comportat que ningú de l'entitat cultural o dels col·lectius i agrupacions que normalment es reuneixen al local de l'Ateneu puguin accedir al local, entre ells el grup municipal de la CUP.

Precisament, la formació independentista entén que l'ordre de precinte respon només a l'activitat de bar-restaurant que es desenvolupava normalment i, per tant, que l'Ajuntament negui l'accés al local per desenvolupar-hi qualsevol activitat pròpia d'una seu social (sigui de col·lectius o d'un partit polític) està totalment fora de lloc.

La CUP considera que el govern local, amb el regidor Mas al capdavant, negui l'accés al seu local i a la documentació pública que en ell s'hi guarda a un partit polític amb representació al ple municipal és d'una gran gravetat.

La formació estudiarà emprendre accions legals contra el govern local si no se'ls permet l'accés a la seva seu immediatament.

D'altra banda, ha manifestat el seu ple suport a l'Ateneu Popular de Sitges davant d'un tancament que valoren purament polític ja que, fins el moment del tancament, l'Ateneu no havia rebut cap mena de sanció derivada de les moltes denúncies injustificades presentades per la “plataforma” formada per tres veïns.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid