Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ateneus i casals
L’Ajuntament precinta l’Ateneu Popular de Sitges

Aquest matí les persones que gestionen l’Ateneu Popular de Sitges se l'han trobat pricintat. Un cartell   l’Ajuntament de Sitges impedeix l’accés per ordre del regidor de Competitivitat i Ocupació

12/05/2014 Drets i Llibertats

Fa cosa d'uns 10 dies els responsables de l'Ateneu van rebre de l’Ajuntament la informació en què desestimaven el permís de gestió de bar que porta a terme l'entitat com a servei. Una dada que tal i com han manifestat els membres de l'Ateneu era contradictòria amb els 15 dies de terminis per presentar al·legacions de què gaudien. El regidor responsable d'aquest precinte tampoc va voler atendre les audiències sol·licitades per tractar la desestimació del permís.

La motivació del consistori de precintar el local prové de les queixes d’un veí, queixós pel volum del soroll de l’Ateneu Popular. Però des de l'Ateneu s'assegura que les moltes denúncies del veí "mai han comportat cap sanció" ni han prosperat. Tot i això, reconeixen, aquestes denúncies han dificultat els tràmits de la llicència d’activitat pendents d’expedir per l’Ajuntament.

Resposta de l'Ateneu de Sitges

L’Ateneu lamenta que no es tingui en compte una entitat "amb més de set anys d’història, amb una llarga llista d’activitats culturals obertes a tot el poble, amb més de 100 socis i sòcies i que en tan sols 3 dies ha recollit més de 150 firmes en solidaritat."

Els impulsors de l'Ateneu han explicat a les xarxes socials que "prepararem accions i no ens aturarem! No ens fareu callar!"

Per abordar el tancament de l'Ateneu avui s'ha convocat al Cap de la Vila una Assemblea Oberta a les 20h, per decidir quines accions emprendre per tal de reobrir el local i les activitats de l'entitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid