Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Concentracions de solidaritat amb els treballadors de Panrico

Avui a Granollers, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Terrassa i Sabadell

12/06/2014 Laboral
Concentració al Vendrell Concentració al Vendrell
La CGT del Baix Penedès ha fet una crida a participar en l’acte solidari amb els vaguistes de Panrico a la planta de Santa Perpètua de la Mogoda.

Per això s’ha convocat una concentració el dijous 12 de juny a les 20 hores al monument als Castellers, just davant del Carrefour, a l’Avinguda Jaume Carner del Vendrell.

Recorda que aquest dijous els companys i companyes de Panrico faran 8 mesos que estan en Vaga indefinida, i aquesta no és una qüestió molt normal en els nostres temps. Considera que la lluita contra la Reforma Laboral que estan duent a terme a Panrico és una lluita de tota la classe treballadora i per tant l’hem de recolzar de manera ferma i sense dubtes.

També hi haurà concentracions descentralitzades de suport a la lluita de Panrico a Granollers, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Terrassa i Sabadell entre d´altres.

El sindicat també demana no comprar productes Panrico-La Bella Easo (Donuts, Donettes, grisines, DipDip, Pa de Motlle, Bollicao, Què! ® Crack, Eidetesa , Mañanitos, Forn d’Or, ...

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid