Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Més de mig miler de persones es manifesten a Sabadell en suport als treballadors de Panrico
08/06/2014 Laboral
La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya

Divendres passat, Sabadell va aplegar una nova manifestació en suport de la lluita dels treballadors de Panrico que va comptar amb el suport de moviments populars i organitzacions polítiques com la CUP, ’Entesa, Esquerra Unida, Esquerra Republicana.

La marxa es va iniciar a l’Eix Macià i va avançar fins a la plaça del Doctor Robert, on va finalitzar la protesta. La plantilla ja porta vuit mesos en vaga indefinida.

La manifestació arribava després d’una nova reunió fallida amb la direcció i la mediació de la Generalitat. Davant del bloqueig de la situació, que s’ha fet més evident des de la presentació d’un Expedient de Regulació d’Ocupació Temporal (ERTO) per part de l’empresa.

La secció Sindical CGT Panrico ja ha manifestat el seu rebuig a l'ERTO. El sindicat considera que es tracta d’una altra maniobra, "l’enèsima de prepotència i desconsideració d’aquesta patronal, més encara quan ha aparegut sense preavís i sense cap tipus d’acord amb els representants dels treballadors".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid