Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Treballadors en lluita
Els treballadors de Panrico es manifestaran de nou pels carrers de Sabadell

Per la seva banda, l'empresa ha presentat un ERO temporal per “reactivar” la planta de Santa Perpètua, la qual cosa ha estat rebutjada per la Generalitat i els treballadors

05/06/2014 Laboral
El treballadors de Panrico presenten en roda de premsa la mobilitzxació pels carrers de Barcelona El treballadors de Panrico presenten en roda de premsa la mobilitzxació pels carrers de Barcelona

La plantilla de Panrico en vaga indefinida van presentar ahir en roda de premsa la manifestació que tindrà lloc demà pels carrers de sabadell. Començarà a les 7 de la tarda, a l’Eix Macià.

La marxa de solidaritat am els treballadors de Panrico, que porten més de 7 mesos de vaga indefinida, després de la sentència adversa de l’Audiencia Nacional, compta amb el suport d'EUiA, ICV, Entesa per Sabadell, CUP, CGT, Can Capablanca, Procés Constituent, ERC i altres col·lectius i organitzacions.

L'empresa ha presentat un ERO temporal per “reactivar” la planta de Santa Perpètua

L'empresa ha fet un nou pas en el ja històric conflicte laboral a la planta de Santa Perpètua de Mogoda. Segons va donar a conèixer ahir a través d’un comunicat, ha presentat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) temporal a la factoria vallesana amb la voluntat de “reactivar de forma progressiva la planta”. La companyia va afirmar haver pres aquesta decisió arran de les peticions de la Generalitat per continuar amb la negociació i acabar amb aquest conflicte, en marxa des de fa pràcticament vuit mesos.

Els treballadors de la planta perpeutenca ja han expressat el seu malestar per aquesta decisió “unilateral”. Lamenten que la direcció no hagi esperat la trobada prevista per aquest divendres en el marc de les negociacions, per la qual la Conselleria d’Empresa va demanar a les parts que aportessin propostes en positiu per desencallar la situació.

El govern també va mostrar el seu rebuig a aquesta mesura “presentada sense preavís”. Pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, l’actuació “només farà més difícil la negociació” i ha negat que la Generalitat instés la companyia a actuar en aquest sentit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid