Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Els treballadors de PanRico decideixen majoritàriament mantenir la vaga indefinida

L'assemblea en votació secreta, 154 favorable a mantenir la vaga davant 11 en contra .

29/03/2014 Laboral
Els  i les treballadores de Pan Rico en lluita Els i les treballadores de Pan Rico en lluita

Dijous passat, els treballadors i treballadores de Pan Rico van decidir majoritàriament, en votació secreta, continuar la vaga per 154 vots a favor per 11 en contra. L'Assemblea es va dur a terme al centre cívic El Vapor que l’ajuntament de Santa Perpètua té en aquesta localitat.

A l'inici es va plantejar, per part del comitè de vaga, la possibilitat de celebrar una votació secreta, l’endemà i en un altre centre cívic , per desconvocar la vaga i entrar a treballar "Desordenadament " com a part d’un canvi en l’estratègia sindical de CCOO, basant-se en dos paràmetres: en el greu dany que se li ocasionaria a l’empresa amb aquest fet i en el desànim rebut pel mateix comitè per part d’alguns dels treballadors molt castigats econòmicament per la vaga, segons informa la CGT.

Després d’unes intenses i acalorades intervencions, l’assemblea va optar massivament per celebrar allà mateix i en aquest moment la votació, fet que el comitè va acceptar. Després del vot secret, dipositat a l´urna corresponent, i davant l’atenta mirada de tota l’assemblea , el resultat no va llançar cap dubte: 154 a favor de mantenir la vaga davant 11 en contra .

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid