Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aigua
Concentració a València pel Xúquer i l’Albufera

El nou pla no només no contempla l’establiment d’uns requisits ambientals mínims sinó que a més a més continua sense regular correctament les concessions que són insostenibles

11/06/2014 Territori

Després de manifestar-se a Sueca (La Ribera Baixa) i al Palmar (Parc Natural de l’Albufera de València), aquest dissabte la Mesa pel Xúquer convoca una concentració a la ciutat de València.

L’objectiu d’esta protesta és mostrar de nou el rebuig de la societat civil al Pla de Conca del Xúquer, un document que condemna a mort tant a este riu com al Parc Natural de l’Albufera de València. La concentració començarà a les 19:00 hores i es celebrarà a la Plaça de Manises, davant del Palau de la Generalitat Valenciana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid