Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aigua
Més de mig miler de persones reclamen al Palmar més aigua i de qualitat per l'Albufera

La manifestació anava presidida per una gran pancarta amb el lema de "L'Albufera necessita aigua del Xúquer. Volem l'Albufera Viva"

31/05/2014 Territori
Més de mig miler de persones reclamen al Palmar més aigua i de qualitat per l'Albufera Més de mig miler de persones reclamen al Palmar més aigua i de qualitat per l'Albufera

Més de 500 persones han participat aquest dissabte en la manifestació convocada per la Mesa pel Xúquer i la plataforma Albufera Viva, amb el suport de Xúquer Viu i la Federació Valenciana de Vela Llatina per demanar una Albufera i un Xúquer "vius", així com un canvi en el Pla de Conca que doti a l'Albufera d'aigua del Xúquer "en quantitat i qualitat".

La concentració s'ha iniciat en el Port del Palmar on s'havien desplaçat una dotzena d'embarcacions de vela llatina que han desplegat les veles al començament de la manifestació, segons informa La Veu del País Valencià.

La manifestació anava presidida per una gran pancarta amb el lema de "L'Albufera necessita aigua del Xúquer. Volem l'Albufera Viva" que portaven els representants de les quatre organitzacions convocants: Xúquer Viu, Albufera Viva, Mesa pel Xúquer i Federació Valenciana de Vela Llatina

En la pancarta de capçalera també estaven José Pascual Fortea, president dels regants de Sueca, a qui acompanyava la seua Junta, Eva Grimaltos presidenta de FAPA València, Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana o Josep Grau de la Unió de Llauradors.

També s'han unit a la manifestació La Ribera en Bici, CCOO, UGT, Intersindical Valenciana, Acció Ecologista Agró, SEO/Birdlife, AEMS-Ríos con Vida i altres representants de distintes organitzacions.

La segona pancarta amb el lema "Pel Xúquer i l'Albufera" era portada entre altres per representants polítics del PSPV, Compromís i Esquerra Unida. Així han assistit regidors de la Ribera del PSPV i de Compromís, l'alcalde de Corbera Jordi Vicedo, els regidors de València Joan Ribó de Compromís i Isabel Dolz del PSOE, el coordinador d'EUPV de la Ribera Baixa, Felip Hernandis, així com el diputat Joan Baldoví o l'eurodiputat Jordi Sebastià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid