Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xúquer Viu
Xúquer Viu reclama la modificació “urgent” del Pla del Xúquer i la dimissió d’Alberto Comos

Una resolució del Consell de Salut dóna la raó a les reclamacions sostingudes per Xúquer Viu i les reivindicacions de la comarca

08/01/2014 Territori

Després de l’aprovació pel Consell de Salut de la Ribera d’una resolució en la que demana una concessió de 22’5 hm3 per a l’abastiment de la Ribera, provinent d’un canvi d’origen concessional, i no com el resultat d’una permuta amb els regants, l’esborrany del Pla de Conca -en consulta fins el 7 de febrer- ha de ser necessàriament modificat en el sentit en el que reclama aquest Consell.

La resolució del Consell de Salut dóna la raó, punt per punt, a les posicions sostingudes per Xúquer Viu i la gran majoria dels agents socials, sindicals i polítics de la comarca.

Xúquer Viu ha exposat que considera impresentable l’actitud del Director General de l’Aigua, Alberto Comos, amb una gestió nefasta en contra dels interessos de la Ribera i de tots els valencians. Cal recordar que aquest personatge va ser el director de la “Fundación Agua y Progreso” en la que la Generalitat va enterrar més de 7 milions d’euros per per a fer propaganda a favor dels transvasaments i de la política de “Agua para todos”.

Els ecologistes d'aquest col·lectiu han expressat que "Ara té la poca vergonya de passejar-se per la Ribera defensant nous transvasaments.a fer propaganda a favor dels transvasaments i de la política de “Agua para todos”.

Per tots aquests motius demana la dimissió immediata d’Alberto Comos, Director General de l’Aigua, i  "màxim impulsor de la creació de la Comunitat d’Usuaris que va en clar detriment dels ajuntaments i dels usuaris de la Ribera."
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid