Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
L'Assemblea Ciutadana de Vinaròs convoca una xiulada en contra del projecte Castor

La plataforma del Sénia denuncia la falta d'informació del projecte

22/05/2014 Territori
Plataforma Castor Plataforma Castor

L'Assemblea Ciutadana de Vinaròs ha convocat a la Plaça de l'Ajuntament d'aquesta ciutat per a aquest dijous, a les 20.00 hores, una "xiulada popular" en contra del projecto Castor i per reclamar el desmantellament de la planta sense indemnitzacions.

L'Assemblea ha lamentat les últimes notícies aparegudes sobre l'informe de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) que atribueix al Castor els terratrèmols, així com la "falta de sensibilitat cap a la problemàtica dels terratrèmols mostrada pels alcaldes de Peníscola i Vinaròs que han preferit fer campanya electoral a reunir-se amb els alcaldes dels pobles afectats per Castor". D'altra banda, exigeix que "es depuren totes les responsabilitats polítiques".

Aquesta "xiulada" arriba després d'anteriors mobilitzacions contra el projecte Castor, encara que és la primera d'aquest any, doncs l'última va ser el novembre passat i va consistir a envoltar la planta terrestre.

La plataforma del Sénia denuncia la falta d'informació del projecte

La Plataforma Ciutadana en Defensa dels Terres del Sénia ha fet arribar una nova queixa davant la Defensora del Poble “per la falta d'informació del projecto Castor per part del Ministeri d'Indústria”. La plataforma denuncia la “contínua obstaculització al dret a la informació per part del departament d'Indústria, Energia i Turisme, per a l'exercici dels nostres drets a ser coneixedors d'assumptes que afecten directament a la ciutadania, com són els 540 terratrèmols”, concreta.

L'associació critica que en “reiterades ocasions” ha sol·licitat informació al Govern sobre els informes tècnics i fins avui no han “rebut cap resposta per part dels nostres representants, que han de vetllar pels interessi generals i no pel de uns quants”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid