Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La comunicació de l’Ajuntament de Sitges: opaca i manipuladora

La CUP Sitges denuncia que "en els darrers mesos el Govern de dretes està utilitzant la comunicació de l’Ajuntament com un instrument polític més"

15/05/2013 Política
CUP Sitges Logotip de la CUP Sitges

La CUP Sitges informa en un comunicat emès avui que la comunicació de l'Ajuntament de Sitges "enlloc de ser transparent i plural serveix per propagar missatges parcials que volen reflectir una realitat fictícia tot aprofitant els privilegiats espais de la qual està dotada." i que "En els darrers dos mesos hem vist com aquest ús partidista de la comunicació s’accentua fins als límits de la manipulació informativa.".

La candidatura independentista afirma que "A més, més enllà d’aquesta manera de manipular la informació, trobem que la transparència del Govern també fluixeja ja que l’Ajuntament de Sitges omet informació important a donar als sitgetans i sitgetanes." i que "Des de la CUP apostem per una comunicació plural, transparent i objectiva, a més d’obrir les portes de bat a bat per poder tenir un Ajuntament amb parets de vidre, amb llums i taquígrafs. Denunciem la simple presència d’un càrrec de confiança i més, en aquest cas, per l’ús que fa de la comunicació municipal com a instrument polític.".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid