Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP denuncia el PP per la contractació d'una empresa afí gestionar els agents cívics a Sitges

La formació informa que  un dels agents és membre de les joventuts del mateix partit.

14/08/2013 Política

La CUP a Sitges denuncia que el PP municipal des de la regidoria de Seguretat Ciutadana hagi contractat una empresa afí per la gestió dels Agents Cívics. A més,  manifesta que un dels agents és membre de les joventuts del mateix partit.

En el transcurs del Ple municipal passat a una pregunta de la CUP el regidor de PP i 1r tinent d'alcalde Jorge Carretero va desvelar el nom de l'empresa encarregada de gestionar el nou servei d'Agents Cívics i quin és el seu pressupost.

Resulta que el Grupo Avelor S.C.P., amb domicili a Cubelles i té lligams clars, segons la CUP,  amb el PP ha estat l'escollida per gestionar el servei estival dels controvertits agents a canvi de 15.000€ del pressupost públic municipal.

Si bé de moment no poden denunciar cap il·legalitat amb la contractació mitjançant el que es coneix com un contracte negociat (concurs restringit a tres empreses escollides a dit), sí que volen denunciar aquesta clara pràctica clientelar entre el PP local i l'anomenada empresa.

La formació independentista remarca que "entrant a la pàgina www.avelorauxiliares.com, dins de l'apartat “Quiénes somos”, podem observar una fotografia força reveladora on hi apareix el regidor vilanoví i actualment portaveu adjunt del PP al Parlament Santi Rodríguez (a la imatge) junt amb el que creiem és el màxim responsables de l'empresa.

Per a la CUP,  sii aquesta pràctica no fos prou reprovable, els quatre Agents Cívics compten entre les seves files amb un important membre de les Nuevas Generaciones de Sitges i que des de que el PP va entrar al govern municipal hem vist com es multiplicava la seva presència pública en comissions com la de Carnaval o de Reis, per exemple.

La CUP rebutja aquestes pràctiques polítiques que, si bé s'han dut a terme durant anys sense cap impediment i per part de tots els partits polítics, són accions molt criticables i font del desprestigi actual de la política. Instem al govern local a que estudii la problemàtica i prengui accions per evitar que es repeteixin futures contractacions sospitoses com aquesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid