Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAT
Santa Coloma de Gramenet diu no a la subestació de la MAT

Una marxa ciutadana va mostrar el malestar per l'actuació de Red Elécrica Española que pretén instal·lar una subestació de la MAT al barri de Les Oliveres de Santa Coloma de Gramenet

26/04/2014 Territori
Un miler de ciutadans i ciutadanes van participar ahir a la marxa cívica contra la instal·lació d’una subestació de Molt Alta Tensió (MAT) convocats per la Comissió Ciutadana NO A LA MAT integrada per Plataforma de la Serra de la Marina i Can Zam, la Federació d’Associacions de veïns de Santa Coloma (FAVGRAM) i l’Ajuntament de la ciutat. La marxa, que es va iniciar a les 19 hores, va finalitzar amb la lectura d’un manifest unitari als terrenys afectats per les obres iniciades aquesta mateixa setmana per Red Eléctrica de España.

El manifest, llegit per representants de la Comissió Ciutadana, va demanar la nul·litat de la declaració d’utilitat pública del projecte tant de la línia com de la subestació. Alhora, es va demanar la implicació de tota la ciutadania i del veïnat dels barris més afectats (Les Oliveres, Can Franquesa, Singuerlín i Guinardera) per a que es posicionin en contra d’aquest projecte.

Els ciutadans participants a la marxa ciutadana van lluïr eslògans com ara “NO A LA MAT” “NO A LA SUBESTACIÓ DE REE”. La marxa va provocar el tall de la Carretera de la Roca durant una hora, sense causar cap incident durant la seva durada.La Comissió Ciutadana informarà la propera setmana de noves actuacions que volen dur a terme per a paralitzar les obres iniciades per REE i conscienciar els ciutadans de Santa Coloma dels riscos que comporta aquesta subestació de Molt Alta Tensió.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid