Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOLIDARITAT
Festa solidària de cap d'any a Santa Coloma de Gramenet

L'acte servirà per recaptar fons per a la construcció de pous d’aigua en un campament de refugiats sahrauís

31/12/2012 Cultura
Exalumnes de l’IES Ramon Berenguer IV organitzen avui, en el marc del projecte Sàhara, una festa solidària de cap d’any per recaptar fons per a la construcció de pous d’aigua al campament de refugiats sahrauís de Dajla (Tindouf, Algèria).

La festa se celebra al pavelló Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet i compta amb la col·laboració de l’ACP Aramateix, l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs i d’Arran Gramenet.

L’entrada solidària costa tan sols 5€ i hi ha una copa inclosa. A dins, bona música i preus populars (4€ el combinat, 1,5€ la cervesa, 1,5€ el refresc, 3,5€ l’aigua de València, etc.). L’organització vol demostrar que “la solidaritat és la nostra millor arma!”.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid