Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Comença la campanya “Cap gran biblioteca sense el llibre El Món ho ha de saber”

L’objectiu de la campanya és fer arribar el llibre a les principals biblioteques del món.

22/04/2014 Política

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la sectorial de Bibliotecaris-Documentalistes de l’Assemblea Nacional Catalana inicia la campanya Cap gran biblioteca sense el llibre El Món ho ha de saberque té objectiu fer arribar un exemplar del llibre Catalonia Calling : el món ho ha de saber a les principals biblioteques europees del món.

Aquesta campanya es fonamenta en el micromecenatge de les persones que vulguin fer arribar un exemplar d’aquest llibre a una biblioteca concreta. Per poder-ho fer s’ha creat una pàgina web on es poden seleccionar alguna de les cent biblioteques més importants del món i des d’on és possible formalitzar la inscripció a la campanya.

Entre les primeres cent biblioteques seleccionades es poden seleccionar biblioteques nacionals com la Library of Congress (EUA) o la British Library (Regne Unit); biblioteques públiques entre les quals destaquen la Bibliothèque Publique d’Information Centre Pompidou (París) o la New York Public Library; biblioteques universitàries de renom internacional com la de Cambridge o la del MIT. També es poden enviar els exemplars a les associacions bibliotecàries internacionals (IFLA-UNESCO, American Library Association, etc.).

Bibliotecaris-Documentalistes per la Independència farà arribar, a més a més, un correu electrònic a les biblioteques triades per informar-les de la recepció futura d’un exemplar del llibre i el nom de la persona que ha fet l’adquisició (sempre i quan així ho vulgui aquesta persona).

A mesura que es vagin acomplint els objectius de la campanya, Bibliotecaris-Documentalistes per la Independència proposarà noves biblioteques on enviar els documents. La persona participant, però, també por enviar l’exemplar que adquireixi a la biblioteca de la seva elecció encara que no estigui entre les proposades a la campanya.

Pot participar en aquesta campanya qualsevol persona interessada en fer arribar a les biblioteques i als seus públic informacions sobre el procés que està vivint Catalunya en aquests moments.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid