Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBRES
Manquen cinc dies perquè acabi la campanya de micromecenatge per finançar el “llibre roig dels Països Catalans”

La campanya de micromecenatge ja ha recaptat 3953 euros (superant en més d'un 30% la xifra fixada inicialment) fet que permetrà ampliar el tiratge i la difusió del llibre

17/04/2014 Cultura
El llibre roig dels Països Catalans és un projecte que neix per a donar a conèixer les dades de les lluites arreu del país, fent-ho de manera senzilla, amb un format econòmic i que en facilita al màxim la difusió. El llibre ja té gran part de la feina feta. Ara l'objectiu és posar-lo en paper, materialitzar-lo. Per a aquest darrer pas, és necessària la col·laboració econòmica; 3.000 euros per a poder-lo dur al paper. Si la campanya de micromecenatge rep més de 3.000 euros ( ja ha recaptat 3953 euros) s’ampliarà el tiratge i els enviaments a biblioteques. En cap cas els diners recollits tenen com a objectiu generar benefici per a Som Països Catalans.

El llibre forma part del projecte en xarxa "Llibres per la Unitat Popular", en què diferents organitzacions polítiques i socials, així com diverses editorials compromeses pel país aniran editant materials de difusió massiva que expliquin la realitat del nostre territori, de la seva gent i de les seves lluites. Aquest llibre estarà editat sota llicència Creative Commons, per tal que es pugui difondre massivament sense restriccions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid