Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Xúquer Viu" commemora el 5è aniversari de la històrica manifestació del 28 de maig

Dissabte passat, més d'un centenar de persones es van mullar a l'Albaida (Vall d'Albaida) per reivindicar la salut dels rius

El proper dissabte  a partir de les 22:00 de la nit se celebrarà per cinquè any consecutiu el Sopar Popular a la plaça de la Constitució de Riola (Ribera Baixa). Amb Aquest sopar es commemorà el cinquè aniversari de la històrica manifestació del 28 de maig de 2005 i  se celebrarà també l’èxit de la manifestació del 29 de maig d’enguany en defensa del Xúquer i per una Nova Cultura de l’Aigua.

15/07/2010 11:46 Territori
Aquest any el format del sopar serà diferent, ja que no hi haurà tiquets. A més a més, cadascú haurà de portar-se l’entrepà i la “picadeta”. En el sopar col·labora l’Ajuntament de Riola i els cantants i músics de la Ribera. Després es farà el lliurament de la 5a edició dels Guardons de Xúquer Viu, “Aigua Clara” i “Tarquim Pudent”, aquests últims per votació popular. A continuació es gaudirà de l’actuació de cantants i músics de la Ribera com Toni de l’Hostal, Josep Didac, Néstor Mont, Rafa Estrada, Martí Martorell, Raül Adam i Lupe.
 
fotonoticia_20100710191257_500Més d'un centenar de persones es van mullar a l'Albaida per reivindicar la salut dels rius
Més d'un centenars de persones es va donar cita al Pont de les Salines de Manuel, al riu Albaida, per celebrar el sisé Mulla't pel Xúquer!

Unes seixanta persones desplegaren dues pancartes sota els lemes "Volem un riu net, també per a nadar" i "Al Xúquer no li sobra aigua!! ni gota!!", dins el riu, banyant-se el peus, per que la qualitat de l'aigua del riu desaconsella el bany. Amb aquest acte reivindicatiu es  es va voler cridar l'atenció sobre la necessitat d'assolir un bon estat ecològic dels nostres rius -aquest any, des de l'Albaida- i ecosistemes aquàtics, ja que són fonamentals per la biodiversitat.
 
L'acte formava part de la campanya europea "Big Jump" que s'està duent a terme tot arreu d'Europa per demanar a les autoritats públiques el compliment de la Directiva d'Aigües de Bany i de la Directiva Marc de l'Aigua. Més informació sobre el "Big Jump" 
 
Per saber-ne més
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid