Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MEDI AMBIENT
Prospeccions petrolíferes al Golf de València

Fa un any el Govern Espanyol va autoritzar permisos per fer prospeccions petrolíferes al Golf de València que estan a punt de començar i que prejudicaran als cetacis i al medi ambient marí.

15/01/2014 Territori

Fa un any el Govern Espanyol va autoritzar permisos per fer prospeccions petrolíferes al Golf de València que estan a punt de començar en una àrea de 4.000 quilòmetres quadrats entre la costa valenciana i Eivissa. Lamentablement, la zona de l'estudi coincideix amb el corredor de migració de cetacis de la Mediterrània Nord i està només a 11 quilòmetres de les illes Columbretes, les dues zones d'alt valor ecològic i declarades com ZEPIM (Zona Especialment Protegida d'Importància pel Mediterrani) pel Conveni de Barcelona. Preocupats amb les conseqüències que poden tenir aquestes activitats als ecosistemes marins i la socioeconomia relacionada amb el sector del mar com la pesca i el turisme algunes organitzacions (d'Eivissa i el País Valencià)  ecologistes exigeixen al govern espanyol que abandoni el projecte de recerca i extracció d'hidrocarburs al golf de València i fomenti de forma consistent la utilització d'energies netes i renovables.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid