Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més judicis contra activistes antiautopista a Eivissa

5.12.07 En els darrers dies alguna persona de la Plataforma Antiautopista d'Eivissa ha estat citada per a fer-li un judici de faltes. Per aquest motiu, s'han encès els llums d’alerta, ja que no se sap si pot haver-hi més citacions o fins i tot si hi ha gent interessada en promoure més judicis en els pròxims mesos, que seran molt delicats políticament.

05/01/2007 12:53 Política
Eivissa antiautopista Eivissa antiautopista

Eivissa Confidencial recorda que tots els activistes jutjats l’any passat varen ser absolts o condemnats a pagar multes simbòliques. De les nombroses detencions que es van fer no van donar lloc cap acusació.

També hi va haver nombrosos incidents en què la policia va identificar persones i després no ha passat res, excepte en el cas del macrojudici que al final no es va fer. A aquestes alçades tothom pensava que aquestes identificacions estaven totes dins un calaix. Per això les darreres citacions han causat una certa preocupació.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid