Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa major
Es presenta el cartell de les Barraques de Reus 2013

Les Barraques de Reus d'aquest any tenen un cartell on destaca l'actuació dels valencians Obrint Pas el dia 22 de juny al Parc de la Festa

28/05/2013 Cultura
La coordinadora de Les Barraques de Reus  ha presentat el cartell d'aquest any (obra de Carles Camí) en roda de premsa. L'activitat gratuïta més important de la Festa Major de Sant Pere durarà quatre dies (del 20 al 23 de juny) i comptarà amb l'actuació de grups com Obrint Pas, Els Catarres i At Versaris.

El festival té un pressupost d'uns 100.000 euros. D'aquesta quantitat, una  meitat és aportada per l'Ajuntament de Reus, mitjançant l'Institut Municipal d'Acció Cultural i l'altra part per les vint-i-set entitats organitzadores (entre les quals hi ha Arran i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans) que són les que després gestionen les barraques al Parc de la Festa. La coordinadora de Les Barraques de Reus espera una gran afluència de públic pel concert d’Obrint Pas de dissabte dia 22 de juny ja que el popular grup valencià posa punt i final a la seva carrera a finals d’aquest estiu.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid