Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HABITATGE
La PAH de Palma convoca una concentració davant la seu del PP

 

La Plataforma d'Afectades per la Hipoteca-Mallorca convoca demà dia 23 d'abril a les 7 del vespre una concentració al carrer Reial número 10 de Palma (seu del PP)


22/04/2013 Drets i Llibertats

La PAH-Mallorca afirma que convoca la concentració per protestar perquè “El dimarts 16 d'abril el PP va anunciar que només acceptava les seves pròpies esmenes a la ILP. Aquestes esmenes són una sèrie de mesures sobre les que ja treballaven abans que la ILP arribés al Congrés. En aquest punt la ILP queda totalment desvirtuada, NO S'APROVA RES del que exigim (dació en pagament, lloguer social i moratòria de desnonaments, tot això per llei i com a garantia del dret a la habitatge) ni tampoc es tenen en compte les esmenes de la resta de grups polítics.”.

Finalment, la PAH-Mallorca recorda que "No s'ha de defallir i les nostres accions han de ser contudents, donant les solucions als ciutadans que els seus governants els neguen, mitjançant les vies legals quan sigui possible i la desobediència civil pacífica on la llei deixa de ser legítima ja que serveix només als interessos de l'u per cent".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid